Museum Haarlem zoekt folderaars

Heb je er al van gehoord: ‘Haarlem Schrijft Geschiedenis’? We zijn bezig met het opzetten van een expositie over de geschiedenis van Haarlem waar gewone Haarlemmers een eigen bijdrage aan kunnen leveren, d.m.v. hun verhaal en foto op onze digitale wand. Ja, je leest het goed: iedereen kan in Museum Haarlem komen te hangen! Tof toch? Nu is het zaak dat Haarlem van deze actie weet en daarom zoeken we jou!

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, representatieve folderaar die het leuk vindt om op vrijwillige basis onze folders te verspreiden in Haarlem (en omstreken).

Wat ga je doen?

Het woord zegt het eigenlijk al: folders van ‘Haarlem Schrijft Geschiedenis’ verspreiden in Haarlem (en omstreken) zoals in cafés, restaurants, kunstlocaties etc. Je mag hierbij gebruik maken van je eigen inbreng en creativiteit om een mooie ronde samen te stellen.

Wat bieden wij ?

Eeuwige roem, wanneer we zien dat de stad is omgetoverd tot een plek waar Museum Haarlem goed zichtbaar is. Verder word je opgenomen in een enthousiaste groep collega’s die zich inzet om het museum professioneel en gastvrij te houden. Uren in overleg.

Geïnteresseerd?

Stuur een korte motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Meer informatie over ‘Haarlem Schrijft Geschiedenis’ vind je hier.