Cateringmedewerker Museumcafé

Werkzaamheden:

Museum Haarlem ontvangt regelmatig groepen voor speciale bijeenkomsten of vergaderingen. Ook zijn er openingen van tentoonstellingen en lezingen. De bezoekers maken dan gebruik van onze cateringservice. Die bestaat o.a. uit iets te eten, een drankje en koffie of thee. Voor de versterking van onze cateringploeg is het museum op zoek naar medewerkers.

De vrijwilligers zijn op afroep beschikbaar om bijeenkomsten voor te bereiden (o.a. inkoop en bereiding), het eten en drinken te serveren, en na afloop weer op te ruimen.

Wie zoeken wij:

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die minstens twee dagen per maand beschikbaar zijn. U vindt het leuk om bijeenkomsten in ons museumgebouw voor alle bezoekers goed en plezierig te laten verlopen. U bent een toegewijde en klantgerichte gastheer of gastvrouw, die goed in een team kan werken. Voor deze functie geldt dat horeca-ervaring niet verplicht is, maar wel mooi meegenomen.

Wat bieden wij?

Het werk binnen het museum biedt veel ruimte voor eigen initiatief, inbreng en creativiteit. U wordt opgenomen in een enthousiaste groep collega’s die zich inzet om het museum professioneel en gastvrij te houden.

Geïnteresseerd? Stuur uw cv en korte motivatie via email naar onze vrijwilligerscoördinator.