Baliemedewerker

Over ons

In één van de mooiste straatjes van Haarlem ligt Verwey Museum Haarlem, het stadsmuseum voor historie en kunst.

Meerdere keren per jaar worden er nieuwe tentoonstellingen gepresenteerd met bijzondere thema’s uit de geschiedenis en het heden van Haarlem en Zuid-Kennemerland. Daarnaast is er de vaste tentoonstelling van Kees Verwey, zijn er interessante wisseltentoonstellingen van Haarlemse kunstenaars en worden er publieksactiviteiten ondernomen. Het museum wordt mogelijk gemaakt dankzij 90 vrijwilligers.

Over jou?

Vind je het leuk om bezoekers gastvrij te ontvangen en te informeren en heb je affiniteit met de geschiedenis van Haarlem en/of met kunst? Heb je ruimte om tenminste een dagdeel per week je enthousiast voor ons museum in te zetten, waarbij zoveel mogelijk met jouw roosterwensen rekening wordt gehouden? Dan ben je bij ons op de juiste plek en willen we je graag meer vertellen over deze leuke functie.

Wat bieden wij

Je werkt met een enthousiaste groep klantgerichte collega’s. Eigen initiatief en inbreng wordt gewaardeerd en er is mocht je dat willen voldoende ruimte om deel uit te maken van een van de werkgroepen op activiteiten, educatie, communicatie en technisch gebied.

Interesse

Stuur een mailtje naar  [email protected], vertel kort iets over jezelf, vermeld je telefoonnummer en wij nemen gegarandeerd contact met je op.