Assistent Educatie/ ondersteuning schoolbezoeken

Werkzaamheden:

• Het (mede)begeleiden van groepen (school)kinderen bij het museumbezoek
  • Je werkt samen met onze educatiemedewerker
  • Het ondersteunen van lesprogramma’s

Organisatie:

Museum Haarlem is het stadsmuseum waar u de geschiedenis van Haarlem kunt beleven en spiegelen aan het heden. In de vaste opstelling wordt de stadsgeschiedenis in vogelvlucht verteld. En in de wisseltentoonstellingen komen verschillende historische hoogtepunten tot leven aan de hand van de actualiteit. Deze worden gecombineerd met lezingen, rondleidingen, stadswandelingen en kinderworkshops.

Buurt:

Haarlem – Centrum

Functie-eisen:

Je hebt bij voorkeur ervaring met het onderwijs. Je bent creatief en in staat zelfstandig te werken.

Werktijden:

De werktijden zijn in altijd in overleg en volgens planning van de schoolbezoeken.

Aannameprocedure:

Kennismakingsgesprek

Onkostenvergoeding:

Geen

Scholing/Begeleiding:

Geen

Wij bieden wij u?

Wij bieden u In ons prachtige museum dat in één van de mooiste straatjes van Haarlem ligt een inspirerende werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief, inbreng en creativiteit. De vrijwilligers vormen een enthousiaste groep collega’s die zich inzet om het museum professioneel en gastvrij te houden.
Wij zijn geïnteresseerd in jou!

Geïnteresseerd?

Stuur je cv en korte toelichting naar
[email protected] en we nemen contact met je op!
www.museumhaarlem.nl