Optreden van Jaen Zijta tijdens Zonta Walk Haarlem

13 april 2019

Op 13 april vindt de Zonta Walk Haarlem plaats. De start is tussen 19.00 en 20.00 uur op het Prinsenhof Haarlem. Dit benefiet evenement is een avondwandeling van 3 km door de historische binnenstad van Haarlem, waarbij de wandelaars op ongeveer 12 verschillende binnen- en buitenlocaties verrast zullen worden door diverse acts. Aansluitend kunnen de deelnemers genieten van de intocht van de verlichte praalwagens van het Bloemencorso aan de Gedempte Oude Gracht. Museum Haarlem ligt ook op de route van de Zonta Walk Haarlem en is daarom speciaal ’s avonds geopend. Ook bij ons kun je op deze avond genieten van een bijzondere act. Het optreden dat in Museum Haarlem gepland staat, is van de zanger / gitarist Jean Zijta. Hij zingt chanson-achtige liedjes en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar. Klik hier voor informatie en tickets.