Museumkidsnacht

Op zaterdag 23 oktober 2021 is het zover: alle kids gaan op expeditie door de musea en andere culturele instellingen in Haarlem. Speciaal voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 12 jaar doen de deelnemers van 17.00 tot 22.00 uur hun deuren voor jullie open. Zo kunnen kinderen spelenderwijs de kunst en cultuur van Haarlem ontdekken. Klik hier om te zien welke musea en culturele instellingen er mee doen aan Museumnacht Kids Haarlem 2021. Natuurlijk doet Museum Haarlem ook mee.


MET DE HAARLEMSE MUG TERUG IN DE TIJD

Ga mee op expeditie door de tijd en ontdek heel veel over geschiedenis van Haarlem.
Hoe werd vroeger een boef gestraft? Voel hoe zwaar een kanonskogel weegt en kom kijken hoe de weeskinderen gekleed gingen.

Als je de expeditie hebt volbracht, ontvang je een leuke verrassing. 

Leeftijd: alle leeftijden
Tijd: doorlopend

HET LEVENSVERHAAL VAN EEN BIJZONDERE KUNSTSCHILDER

Kom luisteren naar het levensverhaal van de bijzondere kunstschilder Kees Verweij en neem een kijkje in zijn rommelige atelier.

Leeftijd: alle leeftijden
Tijd: Elk half uur, start 17u15, 17u45, 18u15, 18u45, 19u15, 19u45, 20u15, 20u45, 21u15.

ONTWERP EEN DIER (OF EEN MUG) OP PAPIER

Lekker zelf aan de slag! Maak je eigen dier die je tegen kan komen tijdens je expeditie. Wij zorgen voor spannende materialen om je kunstwerk te maken.

Leeftijd: alle leeftijden
Tijd: doorlopend


KAARTVERKOOP

Tickets kun je online kopen via de website: www.museumnachtkids.nl/haarlem/tickets/ .Wees er snel bij want we hebben dit jaar een beperkt aantal tickets beschikbaar, op=op!

Tot 23 oktober in Museum Haarlem!

Share This