Strippend over het Groot Heiligland: actie heropening 37PK, Museum Haarlem en ABC op 12 en 13 juni

 

Het heeft even geduurd maar sinds zaterdag 5 juni zijn we weer open. En om dit te vieren hebben 37PK, ABC Architectuurcentrum en Museum Haarlem aan het Groot Heiligland op 12 en 13 juni een speciale actie voor bezoekers. Kom strippen! Met een ‘grootse’ strippenkaart kun je als bezoeker sparen voor een mooie herinnering aan dit moment.

 

Heropening

Op 5 juni zet Nederland stap 3 van het heropeningsplan van de Rijksoverheid. Dat betekent dat musea en presentatie-instellingen hun deuren weer mogen openen voor bezoekers. 37PK, ABC Architectuurcentrum en Museum Haarlem werken als buren aan het Groot Heiligland al veel samen en dat zal in de toekomst nog meer worden. Ze kunnen niet wachten om iedereen weer welkom te heten en vanzelfsprekend doen ze dat ook samen. Onder het motto ‘Groot, groter, groots’ organiseren de drie Groot-Heiliglandse instellingen op zaterdag 12 en zondag 13 juni een openingsweekend met een gezamenlijke actie.

Openingsactie

Tijdens dit weekend ontvangen alle bezoekers van 37PK, ABC Architectuurcentrum en Museum Haarlem een speciale, ‘grootse’ strippenkaart. Bij een bezoek aan een van de drie instellingen krijgt de bezoeker een stempel op zijn strippenkaart. Heb je de drie stempels van de drie instellingen bij elkaar gespaard? Dan kun je de kaart na afloop bij de kassa van een van de drie inwisselen voor een leuke attentie.

De spelregels

De strippenkaart is geldig tot en met 11 juli. Als bezoeker kun je dus zelf bepalen wanneer je Museum Haarlem, 37PK of het ABC Architectuurcentrum bezoekt. Wel geldt uiteraard dat reserveren voor een bezoek verplicht is. Check hiervoor de website en de openingstijden van de betreffende locatie.

Share This