Haarlem schrijft geschiedenis

Geef een plek in het museum cadeau!

Ook tussen alle beroemde Haarlemmers hangen in het museum en onderdeel worden van de geschiedenis van Haarlem? Of vind je dat iemand in je omgeving die eer verdiend? Dat kan! Geef jezelf of iemand in je omgeving een plek op onze digitale verhalenwand cadeau.

Voor wie

Zet je oom, tante, buurvrouw, collega of buurtwerker in het zonnetje en laat zijn/haar levensverhaal professioneel vastleggen. Als kers op de taart ontvangt diegene voor zichzelf ook een als cadeau verpakt exemplaar van de foto en het opgeschreven verhaal.

Niet alleen verhalen van mensen komen in aanmerking maar ook van bedrijven, scholen, sportclubs en zangverenigingen. En ook belangrijk… je steunt het museum hiermee. Museum Haarlem is een niet structureel gesubsidieerd museum, dat afhankelijk is van giften en sponsoren.

Cadeau

Het is een uniek cadeau voor iemand die je dierbaar is of die je speciaal in het zonnetje wil zetten. De verhalenwand is onderdeel van de nieuwe permanente overzichtstentoonstelling Allemaal Haarlemmers, die laat zien dat de geschiedenis van een stad wordt gemaakt door de inwoners zelf.