Tentoonstelling van werken van Kees Verwey, de legendarische kunstschilder die ongeveer 60 jaar in Haarlem heeft gewoond en gewerkt.

In zijn atelier aan het Spaarne schilderde Verwey talrijke prachtige werken die nu als cultureel erfgoed van Nederland worden beschouwd. Met de tentoonstelling, die is ingericht door de Stichting Kees Verwey, eigenaar van zijn nalatenschap bestaande uit honderden schilderijen en aquarellen, wordt duidelijk wat een voortreffelijk kunstenaar Verwey was en hoe hij leefde en werkte.

Bezoekers zullen zeker genieten van de Verwey tentoonstelling die gedurende 2 jaar,  in steeds wisselende exposities, in het museum te zien is.