Bewerking van gegoten aluminium Hofleverancier wapenschild Hofleverancier. Collectie Sillens  Co te Swalmen Bewerking van gegoten aluminium Hofleverancier wapenschild.
Collectie Sillens & Co te Swalmen.

Broodbakker Franken bij de voorjaarsbeurs in het Krelagehuis. Jaren 50. Particuliere collectie Broodbakker Franken bij de voorjaarsbeurs in Krelagehuis. Jaren 50. Particuliere collectie.

Jan Monnikendam en Jos Groskamp in de feestwinkel. Circa 1970. Collectie Jan Monikkendam Jan Monnikendam en Jos Groskamp in feestwinkel. Circa 1970. Collectie Jan Monikkendam

Beschilderen van Hofleverancier schild. Collectie Sillen  Co te swalmen Beschilderen Hofleverancier schild. Collectie Sillen & Co te Swalmen. Droste fabriek. Jaren 60 . Collectie Historisch Museum Haarlem Droste fabriek. Jaren 60. Collectie Historisch Museum Haarlem. Oude pand Dantuma aan de Zijlstraat 90. Jaren 50. Collectie DantumaOude pand Dantuma aan de Zijlstraat 90. Jaren 50. Collectie Dantuma.
Faber schoenen nog aan de Kamperstraat 7. Jaar 1899 Collectie eric FaberFaber schoenen aan de Kamperstraat 7. Jaar 1899.
Collectie Eric Faber.
Motorfiets van J.T. Mathot circa 1930 - Collectie Mathot Medische Speciaalzaken.psdMotorfiets van J.T. Mathot circa 1930 - Collectie Mathot Medische Speciaalzaken. Transportauto van Oosten  Zoon uit de Barteljorisstraat Ca. 1950Transportauto van Oosten & Zoon uit de Barteljorisstraat Ca. 1950.