menu
>   Openingstijden      zo/ma 12-17u.      di/za 11-17u.
>   Prijzen      Volwassenen € 7,-      Jongeren t/m 18 jaar en      museumkaart gratis
Groot Heiligland 47 2011 EP  Haarlem 023-542 24 27

Redacteur/tekstschrijver

Organisatie: Museum Haarlem
Museum Haarlem is het stadsmuseum waar u de geschiedenis van Haarlem kunt beleven en spiegelen aan het heden. In de vaste opstelling wordt de stadsgeschiedenis in vogelvlucht verteld. En in de wisseltentoonstellingen komen verschillende historische hoogtepunten tot leven aan de hand van de actualiteit. Deze worden gecombineerd met lezingen, rondleidingen, stadswandelingen en kinderworkshops.

Buurt
Haarlem – Centrum

Werkzaamheden
U schrijft onze persberichten, teksten voor de Nieuwsbrief, de website en andere uitingen. Ook redigeert u als eindredacteur teksten die door anderen worden aangeleverd en maakt deze gereed voor opname. In het museum maakt u deel uit van ons enthousiaste team vrijwilligers.

Functie-eisen
Wij zoeken een vrijwilliger met schrijftalent, liefst hbo-niveau, die bij voorkeur voor een langere periode aan onze naamsbekendheid wil werken. Vakervaring en een warm hart voor de stad Haarlem is een pré. Tot slot kunt u zich vinden in de missie en visie van het museum.

Aansturing
De redacteur/tekstschrijver wordt aangestuurd door de Directeur.

Werktijden
De werktijden zijn in overleg. Werkzaamheden kunnen zowel vanuit het museum als vanuit huis worden verricht.

Aannameprocedure: Kennismakingsgesprek

Onkostenvergoeding: Geen

Scholing/Begeleiding: Geen

Geïnteresseerd? Stuur uw cv en korte motivatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar onze vrijwilligerscoördinator Jan Kuijpers.