Kees Verwey lezing Geïnteresseerden in het leven en werk van Kees Verwey zijn op zaterdagochtend 16 november 2013 van harte welkom om gratis een lezing bij te wonen over de kunstenaar.

De lezing wordt gegeven door Max van Rooy, voorzitter van de Stichting Kees Verwey. Hij heeft de schilder zeer goed gekend en kwam regelmatig bij hem in het atelier.

De lezing vindt plaats op Landgoed Groenendaal in Heemstede. U wordt vanaf 10.30 uur ontvangen met een kopje koffie of thee. De lezing begint om 11.00 uur en duurt ca. 45 minuten. Na de lezing is er gelegenheid voor vragen en napraten. Om 13.00 uur eindigt de bijeenkomst.

Vanaf treinstation Haarlem rijdt er een gratis shuttlebus naar Landgoed Groenendaal. Geeft u bij uw aanmelding aan of u hier gebruik van wilt maken?

Aanmelden is verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 023 – 542 24 27.

Hoe kunt u Landgoed Groenendaal bereiken?

Landgoed Groenendaal
Groenendaal 3
2104 WP Heemstede

Per auto
Indien u gebruikmaakt van een GPS-systeem dient u als adres ‘Bosbeeklaan, Heemstede’ in te voeren.

Vanaf snelweg A4 Amsterdam-Den Haag | circa 15 minuten
Afslag Hoofddorp/Aalsmeer
- Onder aan de afslag linksaf richting Heemstede (N 201)
- Na 10 km linksaf de Javalaan op (voorbij plaatsnaambord Heemstede bij de stoplichten)
- De Javalaan gaat over in de Sportparklaan
- aan het einde bij de T-splitsing linksaf de Glipperdreef op
- Na 450 meter rechtsaf door de toegangspoort van Groenendaal (dit is de Bosbeeklaan
) - Na 100 meter bent u gearriveerd bij Landgoed Groenendaal.

Op het landgoed is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig.

Per openbaar vervoer
Vanaf treinstation Haarlem – bent u met Conexxionn stadsbus 50, richting Leiden in 17 minuten op bushalte Groenendaal op de Glipperdreef in Heemstede. Na ongeveer 5 minuten lopen via de oprijlaan arriveert u bij Landgoed Groenendaal.
Ook rijdt er een gratis shuttlebus. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is verplicht.

Vanaf treinstation Heemstede-Aerdenhout bent u met Conexxionn stadsbus 4, richting Heemstede in 10 minuten op bushalte Groenendaal op de Glipperdreef in Heemstede. Na ongeveer 5 minuten lopen via de oprijlaan arriveert u bij Landgoed Groenendaal.
___________________________________________________________________________________

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor beeldmateriaal en meer informatie, zie de website http://www.historischmuseumhaarlem.nl. Voor algemene informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met de receptie van het museum op telefoon 023 542 24 27.

Historisch Museum Haarlem
Groot Heiligland 47,