De Nationale Zaterdag 9 november 2013 van 11.00 tot 16.00 uur in zes musea tegelijk: Bonnefantenmuseum, Maastricht Centraal Museum, Utrecht - Cobramuseum, Amstelveen Drents Museum, Assen - Historisch Museum, Haarlem Zeeuws Museum, Middelburg

De Federatie TMV, brancheorganisatie van taxateurs, makelaars en veilinghouders in roerende zaken, organiseert in samenwerking met Deloitte, voor de tweede keer de Nationale Taxatiedag waar u kosteloos objecten kunt laten taxeren door meer dan 50 gecertificeerde taxateurs.

Met deze dag wil de Federatie TMV het belang van een juiste vervangingswaarde van roerende zaken én een goede verzekering onder de aandacht brengen. Uit de praktijk blijkt dat meer dan 80% van de Nederlanders is onderverzekerd waardoor bij brand of diefstal niet het juiste bedrag wordt uitgekeerd.

Naast een team van taxateurs is ook in elk museum een adviseur van Deloitte aanwezig, bij wie u informatie kan inwinnen over erf- en schenkingsaspecten van kunst en antiek. De federatie TMV is voor de Nationale Taxatiedag een samenwerking aangegaan met Deloitte, vanwege de grote ervaring van dit kantoor op het gebied van fiscale en juridische vraagstukken m.b.t. kunst en antiek.

Op zaterdag 9 november is iedereen van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur in één van de bovengenoemde musea.

In elk museum kunt u o.a. schilderijen, aquarellen, porselein, Art Nouveau en Art Deco objecten, zilver, sieraden en klokken kosteloos laten taxeren door één van de gecertificeerde TMV-taxateurs

Bij een aantal musea zijn er gespecialiceerde taxateurs op het gebied van bijvoorbeeld klassieke automobielen of Perzische tapijten aanwezig.

Voor alle verdere informatie: www.nationaletaxatiedag.nl