Haarlem, 13 mei 2014

Kenau kinderstadswandeling op 18 mei 2014

In aanvulling op de tentoonstelling Vrouwen met lef organiseert het Historisch Museum Haarlem een Kenau stadswandeling voor kinderen vanaf 7 jaar. De start is om 14.00 uur bij het Kenau-Ripperda standbeeld op het Stationsplein. De kinderen krijgen dan meteen – letterlijk en figuurlijk – een beeld van Kenau. De wandeling door de Haarlemse binnenstad wordt geleid door een gids in authentieke Kenau kledij, die vertelt over het leven van Kenau en de rol die zij speelde tijdens het Spaanse beleg van Haarlem. Het belooft een verrassende wandeling te worden! Ouders mogen meelopen, als zij dat willen. De kinderen sluiten de wandeltocht af met een bezoek aan de Vrouwen met lef tentoonstelling in het museum, Groot Heiligland 47, Haarlem.

Kosten: € 5,00 per kind, incl. bezoek aan de tentoonstelling en een glaasje limonade.
Duur : circa 1 – 1,5 uur.
Aanmelden via 023 5422427 op werkdagen van 11:00 tot 17:00 uur of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-----------------------------------------------------------

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor beeldmateriaal en meer informatie, zie de website http://www.historischmuseumhaarlem.nl. Voor algemene informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met de receptie van het museum op telefoon 023 542 24 27.

Historisch Museum Haarlem