Haarlem, 24 maart 2014

Bieden op een rondvlucht boven Noord-Holland of rondleiding door Haarlem

Haarlemmers en bedrijven uit Haarlem hebben prachtige objecten en diensten voor de benefietveiling van het Historisch Museum Haarlem aangeboden. Zo kan er geboden worden op een rondvlucht boven Noord-Holland, een stadswandeling met de directeur van Haarlem Marketing, kleding uit de winkel van Floortje Dessing, een rondleiding door de collectie van de familie Sanders, een kijkje achter de schermen van het Frans Hals Museum, maar ook op werk van Heyboer, van Damave en J.B. Kamp. En wat te denken van een lunch met de burgemeester van Bloemendaal. U mag zelf het onderwerp tijdens het gesprek bepalen. En dit is nog maar een kleine greep uit het totale aanbod.

Veilingmeester Willem de Winter, bekend van het tv-programma Tussen Kunst & Kitsch, zal alle ingebrachte items veilen op zondag 30 maart in de Philharmonie. De zaal gaat om 14.00 uur open. De veiling begint om 14.30. Iedereen is van harte welkom om mee te bieden.

De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan de verbouwing en de inrichting van het Historisch Museum Haarlem dat wordt omgevormd tot het nieuwe Stadsmuseum Haarlem. -

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor beeldmateriaal en meer informatie, zie de website http://www.historischmuseumhaarlem.nl. Voor algemene informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met de receptie van het museum op telefoon 023 542 24 27.

Historisch Museum Haarlem