Haarlem, 25 september 2014

WORKSHOP ‘MUZIEK IS FEEST!’ VOOR KINDEREN

Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen op zaterdag 4 oktober hun eigen lp-hoes ontwerpen bij het Historisch Museum Haarlem aan het Groot Heiligland. Voorafgaand aan deze creatieve uitdaging krijgen de kinderen een rondleiding over de tentoonstelling Haarlem Vinyl Stad. Ze leren daar wat een vinylplaat is, hoe er vroeger naar muziek werd geluisterd – lang voordat er een radio of een iPod bestond. En dat vroeger plaatjes draaien een feest was. De zelf ontworpen platenhoes mag mee naar huis genomen worden.

Wanneer : zaterdag 4 oktober, van 2 tot 4 uur
Prijs : 6,00 euro (inclusief materiaal en een glaasje limonade)

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor beeldmateriaal en meer informatie, zie de website http://www.historischmuseumhaarlem.nl. Voor algemene informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met de receptie van het museum op telefoon 023 542 24 27.