Haarlem, 8 december 2014

Kerstliedjes op VINYL

Zaterdag 20 december vanaf 12:00 uur, Historisch Museum Haarlem Op zaterdag 20 december kunnen bezoekers in het nieuwe museumcafé Het Gasthuis en te midden van de tentoonstelling Haarlem Viny Stad genieten van kerstmuziek op vinyl. De platenbar is de hele dag open en er wordt vinyl gedraaid op originele jaren 50 grammofoons. Te horen is hoofdzakelijk het ‘American Songbook’ repertoire uit de jaren 40 tot 60: Frank Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin, Doris Day, Gene Autry, Jim Reeves, Nat ‘King’ Cole, Johnny Cash, Ella Fitzgerald, Tennessee Ernie Ford, Brenda Lee, Mills Brothers, Elvis Presley etc. Maar ook Nederlandse platen ontbreken niet.

Toegangsprijzen: Volwassenen € 7,00 - Museumkaart, Haarlem Pas, jongeren t/m 18 jaar gratis

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor beeldmateriaal en meer informatie, zie de website http://www.historischmuseumhaarlem.nl. Voor algemene informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met de receptie van het museum op telefoon 023 542 24 27.

Historisch Museum Haarlem