PERSBERICHT Haarlem, 30 januari 2015

Typisch Verwey verlengd

Omdat nog steeds veel bezoekers aan het Historisch Museum Haarlem genieten van de verhalen achter het werk van meester-schilder Kees Verwey wordt de tentoonstelling verlengd tot en met 6 april.

De tentoonstelling toont zelden, of zelfs nooit eerder, geëxposeerde werken, die bij elkaar gebracht zijn omdat ze onderdeel zijn van meer dan twintig opmerkelijke anekdotes die over de schilder de ronde doen. Deze verhalen leveren samen met het werk nieuwe inzichten in de kunstenaar Kees Verwey.
  Voor iedere bezoeker met een eigen smartphone zijn de verhalen ook via een app te downloaden.

Zomertentoonstelling: ontmoeting tussen twee Haarlemmers.
Medio april opent de vierde Verwey-tentoonstelling in het museum. Het wordt een spannende ontmoeting tussen de Haarlemmers Kees Verwey en Luuk Wilmering.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor beeldmateriaal en meer informatie, zie de website www.museumhaarlem.nl. Voor algemene informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met de receptie van het museum op telefoon 023 542 24 27.