PERSVBERICHT
Haarlem, 5 oktober 2015

Cool Jazz in het museum

Cool Jazz in Museum Haarlem Vanaf zondag 1 november klinkt er weer jazz in de Heiliglanden! Kick & Co/Cool Jazz, een vijfmans formatie bestaande uit Haarlemse jazzveteranen, treedt komende winter op in het museumcafé Gasthuis, Groot Heiligland 47. De formatie speelt in de stijl van de vijftiger en zestiger jaren. Een sterke periode in de jazz die vooral op vinyl zijn successen scoorde met de grote labels zoals Verve, Blue Note, Prestige, CBS en Capitol Records. Even herleven de oude tijden, toen op deze plek de Haarlemse Jazzclub gevestigd was.

1 november 2015 - Combo Jazz4All
Bezetting: Peter Vos - slagwerk , Richard van Beaumont - basgitaar, Ron van Beaumont -toetsen, Peter Litsenburg - trompet, Gijs Bierenbroodspot - tenorsaxofoon

29 november 2015 - Combo Kick & Co
Bezetting: Peter Vos - slagwerk , Richard van Beaumont - basgitaar, Ron van Beaumont -toetsen, Kick Klimbie – saxofoon. Met gastoptreden van Sylvia Blom.

13 december 2015 - Combo Kick & Co
Bezetting: Peter Vos - slagwerk , Richard van Beaumont - basgitaar, Ron van Beaumont -toetsen, Kick Klimbie – saxofoon. Met gastoptreden van Gijs Bierenbroodspot – tenorsaxofoon.

10 januari 2016 - Combo Kick & Co
Bezetting: Peter Vos - slagwerk , Richard van Beaumont - basgitaar, Ron van Beaumont -toetsen, Kick Klimbie – saxofoon. Met gastoptreden van Peter Krom – trompet, bugel.

Tijd: 15.30 tot 17.00 uur Kosten: 7,50 euro p.p. inclusief een consumptie

_________________________________________________________________________