Haarlem, 14 juli 2015

Fotowedstrijd Museum Haarlem en STAAL
In het kader van de tentoonstelling Haarlem Waterproof organiseren Museum Haarlem en restaurant STAAL een fotowedstrijd voor jong en oud.

In de tentoonstelling zijn prachtige schilderijen te zien die de belangrijke rol van het water in de stad laten zien. Van de vele brouwerijen aan het Spaarne in de 15e eeuw, de stinkende grachten na de drooglegging van de Haarlemmermeer in de 19e eeuw, tot het lekkerste drinkwater van Nederland vandaag. Water en Haarlem zijn nog steeds onmiskenbaar met elkaar verbonden.

Maak deze zomer een foto met als thema ‘het Haarlemse water’ en win mooie prijzen, waaronder een lunch en diner voor twee! De foto’s komen te hangen bij restaurant Staal (Gedempte Oude Gracht 46) en in oktober kiest de jury de winnaars uit de inzendingen. Stuur uw foto of vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 55 74 06 85.

Haarlem Waterproof is t/m 27 september te zien. Daarnaast zijn er vaartochten met de Waterkoets naar Spaarndam, stadswandelingen en rondleidingen. Kijk voor de actuele agenda op www.museumhaarlem.nl.