menu
>   Openingstijden      zo/ma 12-17u.      di/za 11-17u.
>   Prijzen      Volwassenen € 7,-      Jongeren t/m 18 jaar en      museumkaart gratis
Groot Heiligland 47 2011 EP  Haarlem 023-542 24 27

PERSBERICHT
Haarlem, 23 oktober 2018

Kinderkunst met een grote K tijdens de Kunstlijn in Museum Haarlem

In Museum Haarlem zijn in de expositie Haarlemse meesters in wording de resultaten te bewonderen van een kunsteducatieproject dat de afgelopen maanden is uitgevoerd onder de artistieke leiding van zeven gevestigde kunstenaars.

In speciale kunstlessen op Haarlemse basisscholen hebben zij hun kennis en inspiratie overgedragen aan de leerlingen. Net zoals in de gouden eeuw leerden leerlingen zelf kunst maken door goed naar hun leraar te kijken. Van 1 november tot 8 januari 2019 toont Museum Haarlem een selectie van het werk van de meesters en hun zeer getalenteerde gezellen.

Primeur: KinderKunstroute
Museum Haarlem is het beginpunt van de KinderKunstroute die in het Kunstlijn-weekend van 3 en 4 november voor de allereerste keer wordt gehouden. De KinderKunstroute is een inspirerende wandeling langs (kunst)instellingen die je samen met je (klein)kinderen kunt doen langs diverse Kunstlijn-locaties. Een fijne manier om ze op een speelse manier te laten genieten van kunst. Haal gratis de educatieve map met vragen plus mooie en spannende verhalen over de kunstwerken op in het museum!

Museum Haarlem
Het museum bevindt zich in het winkelhart van historisch Haarlem, aan het Groot Heiligland 47, 2011 EP Haarlem. Openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur en zondag en maandag 12.00-17.00 uur. Zie ook www.museumhaarlem.nl

__________________________________________________________________________

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor beeldmateriaal en meer informatie, zie de website http://www.museumhaarlem.nl. Voor algemene informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met de receptie van het museum op telefoon 023 5422427.

Museum Haarlem
Groot Heiligland 47
2011 EP Haarlem