Haarlem, 10 oktober 2017

Kom griezelen in Museum Haarlem

Oktober Kindermaand

In Museum Haarlem staat een pestdokter met een heel enge snavel. Het is een masker die de dokter moest beschermen tegen nare ziektes zoals de pest. Omdat oktober griezelmaand is, mogen de kinderen bij hem griezelen, krijgen ze er een verhaal over te horen en gaan ze daarna samen enge vleermuizen maken.

De workshop is op dinsdag 17 en 24 oktober van 14:00 – 16:00 uur
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Prijs: € 5, inclusief materiaal en een lekkere griezeltraktatie

Museum Haarlem zit aan het Groot Heiligland 47 en is zeven dagen per week geopend. Naast de tentoonstelling over 500 jaar ziekenzorg, is ook de tentoonstelling Vrouwen in verzet – over Hannie Schaft en de zusjes Truus en Freddie Oversteegen te zien, leren de kinderen in het KinderKabinet alles over dokters en zusters en kunnen ze zich in de Weeshuiskamer verkleden als weeskindje.

Persfoto

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Groot Heiligland 47             Openingstijden:
2011 EP Haarlem                   zo/ma 12-17u.
Tel: 023 5422427                   di/za 11-17u.