Solodans MAS&CO. tijdens museumweek in Museum Haarlem.

Op zondagmiddag 24 april zal danseres Mascha Tielemans van dansstudio MAS&CO. twee dansvoorstellingen geven in de tentoonstelling Zo ging Haarlem gekleed in Museum Haarlem. Mascha danst om 14:45 uur en 15:30 uur. Deze danssolo’s worden gratis aangeboden omdat het Museumweek is. Wel gelden de normale tarieven voor een bezoek aan het museum. De populaire tentoonstelling Zo ging Haarlem gekleed over Haarlemmers en mode van 1900 tot heden is op deze zondag voor het laatst te zien. Mis deze unieke kans dus niet en kom zondag naar Museum Haarlem aan het Groot Heiligland 47 in Haarlem. Openingstijden: zo/ma 12-17u. di/za 11-17u.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 06-47029125.
Voor beeldmateriaal en meer informatie, zie de website http://www.museumhaarlem.nl. Voor algemene informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met de receptie van het museum op telefoon 023 5422427.