Haarlem, 29 mnaart 2016

Workshop voor kinderen 'Werk als Wiesman' in Museum Haarlem.

In Museum Haarlem is op dit moment de tentoonstelling Sprekende Kleuren te zien over het omvangrijke en kleurrijke werk van de veelzijdige Haarlemse beeldend kunstenaar Hans Wiesman, met als thema muziek en carnaval. Op zaterdag 9 april kunnen kinderen tussen 14.00 - 15.30 uur meedoen aan een workshop waarin ze net als Wiesman stukjes hout beschilderen. Eerst wordt inspiratie opgedaan tijdens een korte rondleiding over de tentoonstelling, waar onder andere ook zijn fel gekleurde beschilderde houten vogelfiguren te zien zijn. Daarna begint de workshop in een aparte ruimte in het museum. Datum: zaterdag 9 april 2016, 14;00 – 15:30 uur. Leeftijd: 8 tot 12 jaar; maximaal 14 kinderen; aanmelden gewenst. Prijs: € 5,-- pp, incl. wat te drinken en wat te snoepen. Voor informatie en aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persfoto

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Openingstijden: zo/ma 12-17u. en di/za 11-17u.