Museum Haarlem neemt de Grote Markt over

Op zondag 9 september komt Museum Haarlem letterlijk naar je toe! Met een uniek pop-up openluchtmuseum! Een ’dependance’ van Museum Haarlem op de Grote Markt.

Open Air
Museum Haarlem maakt de Haarlemse stadsgeschiedenis zichtbaar, tastbaar en dichtbij! Je ziet een unieke collectie die op een bijzondere manier getoond wordt. In de openlucht midden in het hart van de stad. De exacte opzet houden we nog even geheim.

Topstukken
Het openluchtmuseum toont een aantal unieke objecten verdeeld naar de thema’s Geschiedenis, Bestuur & Rechtspraak, Handel, Religie en Vermaak. Alle objecten hebben een relatie met de Grote Markt en de gebouwen die daar omheen staan. Kom langs en laat je meenemen in Museum Haarlem Open Air!