Jubileum ‘Wie wat bewaart, heeft wat!’

Leerlingen van groep 6a van de Kon. Emmaschool waren de gelukkigen. Met hen vierden de negen Haarlemse erfgoedinstellingen* het 10-jarige jubileum van het schoolbrede project ‘Wie wat bewaart, heeft wat!’ Ze werden in Museum Haarlem getrakteerd op tompouces met het logo van het schoolprogramma. Groep 6a is een van de bijna 1.000 schoolgroepen die sinds de start aan dit programma meedoen. Scholen kunnen zich hier aanmelden.

* Archeologisch Museum Haarlem, de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Het Dolhuys, Frans Hals Museum, de Grote of Sint-Bavokerk, de Historische Vereniging Haerlem, Museum Haarlem, het Noord-Hollands Archief en Teylers Museum.