Een persoonlijke zoektocht naar de gelaagdheid en geaardheid van de zichtbare en onzichtbare werkelijkheid. Op zoek naar de betekenis in oude en nieuwe beelden en symbolen om hiermee lagen bloot te leggen, die zich willen bevrijden uit het harnas van aloude concepten en interpretaties. Het object The Last Supper Now staat centraal in de expositie. Daarnaast zijn ook foto’s te zien en een aantal even fascinerende tafels.
De expositie loopt van 14 januari t/m 26 maart 2017.

Lezing
Op vrijdag 10 februari om 15:00 uur zal Michel een toelichting geven op zijn werk. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is gewenst.

Mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Haarlem.