De imaginaire zwevende stad nodigt u uit om een reis te maken door de chaotische structuur van een door Box bedacht (stads)landschap waar doorheen gewandeld kan worden. De zwevende stad is een ruimtevullend installatief werk dat in situ wordt opgebouwd.

In de hal van het museum hangen de foto's van de finalisten van de fotoverkiezing die de Kunstlijn dit jaar voor het eerst heeft georganiseerd. Kees Sikkes, Bogdan Andrei Bordeianu, Fook Hali, Nico Stammis en Dreas Evers hebben het thema Over Morgen van de Kunstlijn 2016 met hun camera weten te vangen. Een thema dat uitnodigt om de nieuwe dag in een ander licht te zien, fris, hoopvol en uitdagend.

De werken zijn te zien tot 8 januari 2017.

Zie de website www.kunstlijnhaarlem.nl voor meer informatie over de Kunstlijn 2016. Informatie over Dik Box is te vinden op www.dikbox.nl en/of www.facebook.com/dikjbox

Dik Box installatie -
fotograaf Claus-Pierre Leinenbach

Kunstlijn 2016 wordt opgebouwd: