Marktkoopman William en zijn vrouw Ellie zijn speciaal uit de 17e eeuw overgekomen om bezoekers van de Shopping Night vanaf de Grote Markt over de rode loper mee te nemen naar Museum Haarlem. Daar krijgen zij een speciale rondleiding over de tentoonstelling Van Marskramer tot Muisklik waar ook een luitspeler de bezoekers in de juiste stemming brengt. De tentoonstelling laat zien hoe de Haarlemmers de afgelopen 800 jaar hun inkopen deden. William en Ellie staan elk uur op u te wachten op het centrale podium op de Grote Markt, vanaf 19:00 uur tot 23:00 uur.

De rondleiding is gratis, het bezoek aan het museum is € 7 of gratis met museumkaart.

Bent u verhinderd tijdens de Haarlem Shopping Night maar wilt u graag naar de tentoonstelling? Van Marskramer tot Muisklik is elke dag van de week te zien tot en met 6 november 2016.