Herinneringsochtend op 28 juni

Bij de nieuwe tentoonstelling Van Marskramer tot Muisklik wordt op dinsdag 28 juni een herinneringsochtend georganiseerd van 10:30 tot 12:00 uur. Voor de liefhebbers kunnen we na afloop ook een lekkere broodjeslunch verzorgen. Vindt u het leuk om in groepsverband herinneringen op te halen aan hoe het vroeger was om in Haarlem uw inkopen te doen, zelf een winkel te hebben of kind te zijn van hardwerkende ouders die zelf achter de toonbank stonden? Wij willen u dan van harte uitnodigen op onze herinneringsochtenden.
Kosten zijn: €10,00 voor de herinneringsochtend (inclusief rondleiding over de tentoonstelling en koffie en thee met iets lekkers) en €7,50 voor de lunch. De entree van het museum is voor bezoekers van de herinneringsochtenden €5,50 of gratis met de Museumkaart. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij het museum: 023- 5422427.