Herinneringsochtenden in Museum Haarlem

Data: dinsdag 5 en 19 april van 10:30 tot circa 12:00 uur; andere data volgen binnenkort.
Kosten: €5,50 per persoon, maximale groepsgrootte: 8 personen.

• Rondleiding over de tentoonstelling (30 minuten)
• Koffie en thee met wat lekkers (15 minuten)
• Tafelgesprek onder leiding van een (of meer) professionele gespreksleider(s) (circa 60 minuten)

Kosten en praktische zaken
• Kosten: €5,50 per persoon, groepsbegeleiders gratis
• Maximale groepsgrootte: 8 personen
• Voor groepen kan het museum op verzoek aansluitend een eenvoudige lunch verzorgen
• Er is een lift, een rolstoeltoilet, en een rolstoel aanwezig. Er is een gehandicapten parkeerplek voor de deur en meerdere om te hoek.
• Parkeren op straat in de buurt kost ca. €2,80 per uur.

Museum Haarlem wil de orale geschiedenis van bewoners van Haarlem en omgeving bewaren. De gesprekken zullen daarom (deels) worden opgenomen op audio of video, na uitdrukkelijke goedkeuring van de deelnemers.