Annelien Kers is in 2008 afgestudeerd op het werk van Hans Wiesman. Momenteel is zij onder meer werkzaam als artistiek coördinator van de Haarlemse Vishal en als directeur van Kers Gallery in Amsterdam. De tentoonstelling Sprekende Kleuren is nog tot en met 12 juni te zien in Museum Haarlem, in het ABC Architectuurcentrum tot en met 28 maart en in het Zandvoorts Museum tot en met 6 maart. ABC Architectuurcentrum toont het monumentale werk, waaronder een pas gerenoveerd reliëf van beton. www.architectuurhaarlem.nl.
Museum Haarlem toont schilderijen met als thema: muziek, carnaval en een beetje drank. www.museumhaarlem.nl.
Het Zandvoorts Museum geeft een inkijk in het leven en werk van Hans Wiesman. De kunstenaars Roland van Tetterode en Menno Veenendaal exposeren met grafiek en beelden gei╠łnspireerd op Wiesmans werk. www.zandvoortsmuseum.nl.
Kijk voor meer informatie op www.erfgoedhanswiesman.nl.