menu
>   Openingstijden      zo/ma 12-17u.      di/za 11-17u.
>   Prijzen      Volwassenen € 7,-      Jongeren t/m 18 jaar en      museumkaart gratis
Groot Heiligland 47 2011 EP  Haarlem 023-542 24 27

Vacature Vertaler N/E in Museum Haarlem

Ben jij het vertaaltalent dat wij zoeken?
Museum Haarlem zoekt op korte termijn een vertaler Nederlands/Engels.

Werkzaamheden
Om het ook onze buitenlandse bezoekers zo goed mogelijk naar de zin te maken, zijn wij op zoek naar een vertaler Engels, die onze tentoonstellingsteksten kan omzetten naar het Engels.

Wie zoeken wij?
Je bent het liefst native speaker met goede beheersing van het Nederlands. Ook heb je aantoonbare ervaring met vertaalwerk N/E. Omdat de tentoonstellingsteksten vaak pas kort voor de opening beschikbaar komen, is snel kunnen werken een pré.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Je wordt opgenomen in een enthousiaste groep collega’s die zich inzetten voor een professioneel en gastvrij museum. Het werk kan zowel op het museum als vanuit huis gebeuren.

Wie zijn wij?
Museum Haarlem – open zeven dagen per week – is een levendig en inspirerend stadsmuseum, waar de bezoeker op een verrassende manier de geschiedenis van Haarlem en haar directe omgeving kan beleven en kan spiegelen aan de actualiteit. Boeiende tentoonstellingen, gecombineerd met lezingen, groepsrondleidingen, stadswandelingen, kinderworkshops en activiteiten voor scholen, maken een sterk groeiend aantal bezoekers enthousiast voor de rijke historie en het hedendaagse van Haarlem. Het museum vormt daarnaast hét ideale beginpunt in Haarlem vanwaar de stad verder verkend kan worden, voor zowel Haarlemmers als toeristen.

Enthousiast geworden?
Stuur dan een email naar Peter Verbrugge of bel 023-5422427.