menu
>   Openingstijden      zo/ma 12-17u.      di/za 11-17u.
>   Prijzen      Volwassenen € 7,-      Jongeren t/m 18 jaar en      museumkaart gratis
Groot Heiligland 47 2011 EP  Haarlem 023-542 24 27

Medewerker Vriendenwerving

Werkzaamheden
Museum Haarlem werft Vrienden die met hun enthousiasme en financiële bijdragen de basis van het museum versterken. Nu, en voor de toekomst: wanneer de plannen om van het museum een breder opgezet nieuw Stadsmuseum te maken werkelijkheid worden.
De taken van de medewerker Vriendenwerving zijn :
Bedenken en (laten) uitvoeren van campagnes (samen met de werkgroep PR) om nieuwe vrienden te werven, zowel onder particulieren als bij verenigingen en bedrijven in de stad.
Actief onderhouden van contacten met onze bestaande Vrienden; u organiseert bijeenkomsten en zorgt ervoor dat de Vrienden worden uitgenodigd bij openingen, lezingen en andere evenementen.
Benaderen van de groep bestaande Vrienden met informatie over de mogelijkheid om hun Vriendschap op te waarderen naar een hogere categorie, en daarbij te adviseren over de belastingvoordelen.

Wie zoeken wij ?
Een vrijwilliger met een WO- of HBO-opleiding, representatief, met goede contactuele eigenschappen, die overtuigende wervingsteksten kan schrijven en goed kan organiseren.

Wat bieden wij ?
Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. U wordt opgenomen in een enthousiaste groep collega’s die zich inzet om het museum professioneel en gastvrij te houden.

Geïnteresseerd? Stuur uw cv en korte motivatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar onze vrijwilligerscoördinator Jan Kuijpers.