menu
>   Openingstijden      zo/ma 12-17u.      di/za 11-17u.
>   Prijzen      Volwassenen € 7,-      Jongeren t/m 18 jaar en      museumkaart gratis
Groot Heiligland 47 2011 EP  Haarlem 023-542 24 27

Medewerker Technische Dienst

Werkzaamheden
Allround technische werkzaamheden voor de opbouw van tentoonstellingen. Het bouwen en installeren van tentoonstellingsmeubilair. Onderhoud van het gebouw, de tentoonstellingsruimtes en audiovisuele apparatuur.

Welke vrijwilligers zoeken wij ?
U heeft twee rechterhanden en popelt om uw kennis en ervaring verder in praktijk te brengen en met anderen te delen. Misschien heeft u beroepservaring als technisch medewerker, als meubelbouwer of heeft u kennis van audiovisuele media? U bent zorgvuldig en nauwgezet, vooral omdat u gaat werken met museale objecten van hoge culturele en financiële waarde. U werkt graag in teamverband, maar ook zelfstandig bent u prima in staat om oplossingen te vinden. U heeft een flexibele instelling en een goede lichamelijke conditie.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. U wordt opgenomen in een enthousiaste groep collega’s die zich inzet om het museum een professionele uitstraling te geven.

Geïnteresseerd? Stuur uw cv en korte motivatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar onze vrijwilligerscoördinator Jan Kuijpers.