menu
>   Openingstijden      zo/ma 12-17u.      di/za 11-17u.
>   Prijzen      Volwassenen € 7,-      Jongeren t/m 18 jaar en      museumkaart gratis
Groot Heiligland 47 2011 EP  Haarlem 023-542 24 27

Cateringmedewerker/cateringcoördinator

Cateringmedewerker/cateringcoördinator

Werkzaamheden:
Museum Haarlem ontvangt regelmatig groepen voor speciale bijeenkomsten of vergaderingen. Ook zijn er openingen van tentoonstellingen en lezingen. De bezoekers maken dan gebruik van onze cateringservice. Die bestaat o.a. uit iets te eten, een drankje en koffie of thee. Voor de versterking van onze cateringploeg is het museum op zoek naar medewerkers én een coördinator.

De vrijwilligers zijn op afroep beschikbaar om bijeenkomsten voor te bereiden (o.a. inkoop en bereiding), het eten en drinken te serveren, en na afloop weer op te ruimen. De ploeg wordt aangestuurd door de coördinator, die erop toeziet dat alles goed verloopt.

Wie zoeken wij:
Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die minstens twee dagen per maand beschikbaar zijn. De inzet van de coördinator bepalen we in goed overleg. U vindt het leuk om bijeenkomsten in ons museumgebouw voor alle bezoekers goed en plezierig te laten verlopen. U bent een toegewijde en klantgerichte gastheer of gastvrouw, die goed in een team kan werken. De coördinator heeft aantoonbare organisatorische kwaliteiten en kan zijn of haar enthousiasme goed overbrengen op de ploeg. Voor alle functies geldt dat horeca-ervaring niet verplicht is, maar wel mooi meegenomen.

Wat bieden wij?
Het werk binnen het museum biedt veel ruimte voor eigen initiatief, inbreng en creativiteit. U wordt opgenomen in een enthousiaste groep collega’s die zich inzet om het museum professioneel en gastvrij te houden.

Geïnteresseerd? Stuur uw cv en korte motivatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar onze vrijwilligerscoördinator Peter Verbrugge.