Fotowedstrijd 'Haarlem in het licht'

Museumweekend 5 en 6 april 2014
Tijdens het Museumweekend op 5 en 6 april zal Mascha Tielemans van dansstudio MAS&CO. een bijzondere dansvoorstelling geven tussen de sterke vrouwen in de tentoonstelling Vrouwen met lef.
Bekijk de  flyer.

Actie Haarlems Dagblad Actie Haarlems dagblad

Biertje!
Vanaf vrijdag 25 oktober 2013 om 5 uur werd in de Jopenkerk speciaal GEVELBIER geschonken voor 5 euro per glas. De helft van de opbrengst schonk Jopenbier aan de actie ‘Stadsmuseum Haarlem bouwen we samen!’

Nationale Taxatiedag
Tijdens de Nationale Taxatiedag op 9 november 2013, tussen 11 en 16 uur, kon iedereen in het museum terecht om kunstvoorwerpen, schilderijen en sieraden kosteloos te laten taxeren.
  Veiling
Het Historisch Museum Haarlem organiseerde in het kader van ‘Stadsmuseum bouwen we samen’ een veiling op zondag 30 maart. Veilingmeester Willem de Winter, bekend van het tv-programma Tussen Kunst & Kitsch, veilde die dag alles dat particulieren en bedrijven uit Haarlem en omstreken ter veiling hadden ingebracht.
De opbrengst van de veiling kwam ten goede aan de verbouwing en de inrichting van het nieuwe Stadsmuseum Haarlem.
Veiling
Gevelstenen te koop
Steun de nieuwe toekomstplannen van het museum en koop één of meerdere gevelstenen. Zie Draag je steentje bij voor meer informatie.

De stenen die verkocht zijn, zijn  hier met vermelding van de koper te zien.